YoungPWR Kickstart event 2021

Suzan Schouten startte YoungPWR om jongeren te coachen in hun ontwikkeling op het gebied van ondernemerschap. Haar kracht ontdekte ik eerder, in 2019 toen ik meedeed aan Push je Passi, de jonge ondernemerswedstrijd van de Rabobank. Suzan was een van de juryleden die mij tussen het geven van 2 pitches in, succesvol coachte: ik behaalde de provinciale overwinning en ging door naar de landelijke finale!

YoungPWR is een initiatief van jongeren, studenten en professionals en heeft van alles te bieden: van leerzame opdrachten, bijbanen en stages tot het delen van kennis van ervaren professionals via blogs, podcasts, webinars, (online) events en sociale media. Voor jongeren een leerzame manier om geld te verdienen, voor opdrachtgevers makkelijk, leuk en voordelig. Een win-win situatie.

Suzan Schouten, founder YoungPWR

Suzan ontmoette ik tijdens de finale, in Amsterdam bij het kantoor van Top Notch, voor de tweede keer. Tussentijds appten wij met elkaar en bracht zij mij in contact met de Nederlandse pitch kampioen Thom Uildriks. Suzan kijkt verder dan alleen opleiding en een buitenkant of achtergrond, zij ziet terecht potentie in alle jongeren, ieder met een eigen talent. Voor mij was dit op dat moment, en nu nog altijd, erg belangrijk. Ik ben dankbaar dat zij erbij was toen ik winnaar van Push je PassiĀ 2019 werd.

Constantijn van Oranje

Afgelopen januari zag ik haar na lange tijd, bij het Kickstart event 2021 in Huis ter Duin van Noordwijk. Samen met 2 studenten ging ik met Constantijn van Oranje, in zijn rol van Special Envoy bij Techleap, in gesprek over ondernemen. Het was een mooie ervaring!

Constantijn van Oranje YoungPWR