FAQ Overcome & Improve

Heb je een vraag? Wellicht staat het antwoord op deze vraag hier op onze FAQ pagina. Zo niet, stuur dan gerust een mail naar info@overcomeandimprove.com met jouw vraag.

 

Ik heb een vraag over mijn bestelling bij Overcome & Improve

Voor vragen over bestellingen en betalingen kan gemaild worden naar: support@overcomeandimprove.com

Kan de Overcome & Improve glazen fles in de vaatwasser?

Ja, de fles is geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Om de kwaliteit van de print zo lang mogelijk optimaal te houden is afwassen in lauwwarm water met afwasmiddel en een flessenborstel aangeraden.

Is de Overcome & Improve glazen fles krasbestendig?

Nee. Wanneer je met iets scherps over het glas of de print krast brengt dit schade aan de fles.

Wat is borosilicaatglas?

De Overcome & Improve flessen zijn gemaakt van borosilicaatglas, oftewel hard glas. Dit wordt gemaakt van het zout boriumsilicaat. Dit bestaat uit kiezelzuur en boor. Deze samenstelling is sterker en lichter dan normaal glas. Dit maakt het materiaal geschikt voor verschillende producten.

Is de Overcome & Improve fles geschikt voor warme dranken?

Nee, in principe niet. Het glas wordt te warm om vast te houden. Het is wel geschikt om te gebruiken voor producten die lauw zijn, zoals afgekoelde thee.

Wat te doen voor het eerste gebruik van de Overcome & Improve fles?

Voorafgaand aan het eerste gebruik dient de fles afgewassen te worden met een flessenborstel in lauwwarm water met wat afwasmiddel. Daarna goed naspoelen met water, dan is de fles gereed voor gebruik.

Ik ben niet tevreden over mijn fles, wat nu?

Stuur een mail naar info@overcomeandimprove.com met de reden waarom je niet tevreden bent, of geef je telefoonnummer door, dan word je hier z.s.m. over gebeld.

Overcome & Improve motiveert mij, hoe draag ik een steentje bij aan de groei van Overcome & Improve?

Deel vooral leuke foto’s, mooie berichten over je Overcome & Improve fles op je social media kanalen met #overcomeandimprove. Natuurlijk zijn wij ook ontzettend blij om te weten hoe de fles bevalt. Een korte review kan ingezonden worden via de mail info@overcomeandimprove.com. Alles wat je post zullen wij ook delen via onze eigen socials!

Een leuk nieuwtje, een mooie blog of verhaal te delen dat past bij Overcome & Improve? Of heb je tips voor ons wat we kunnen verbeteren?

Mail je ideeën naar info@overcomeandimprove.com. Wij lezen en beantwoorden iedere mail.

Bedankt voor je aankoop of interesse in het platform Overcome & Improve van Naïm!